Doorgaan naar inhoud

FAQ Grennn

Wat is de levertijd?

De levertijd bedraagt 1-3 werkdagen voor reguliere bestellingen. Voor gepersonaliseerde items moet je rekeninghouden met een levertijd van 5 werkdagen.

In welke landen leveren jullie?

Wij leveren over de hele wereld.

Wat zijn de verzendkosten?

Het kost nou eenmaal geld om een bestelling van A naar B te krijgen. Er is mankracht voor nodig om de verzending te realiseren en dat kan in onze ogen niet gratis. Daarom hanteren wij de standaard tarieven die bij ieder pakketpunt gelden: €0,96 voor een kaart (want er is een postzegel nodig), €4,10 voor een brievenbuspakketje en €6,75 voor een groter pakket.

Is het mogelijk om je bestelling af te komen halen?

Ja, dit is mogelijk. Bestellingen kunnen afgehaald worden op het volgende adres:
de Hoogt 35a
5175 AX Loon op Zand

Waar worden jullie producten gemaakt?

Al onze items worden zoveel mogelijk in Nederland geproduceerd.

Hebben jullie een inpakservice?

Wij waarderen het zeer dat je naar onze webshop bent gekomen voor het uitkiezen van een cadeau, bedankt daarvoor! Helaas bieden wij niet de mogelijkheid om cadeaus door ons te laten inpakken. Hier hebben wij vanuit duurzaamheidsoverwegingen heel bewust voor gekozen. Zo kun je thuis rustig je bestelling controleren en later zelf het cadeau inpakken!

Hebben jullie wholesale?

Ja, dit hebben wij. Onderaan de website is het aanmeldingsformulier te vinden.

Wat doen jullie voor duurzaamheid?

Voor het inpakken van bestellingen maken wij gebruik van duurzame materialen. Zo kiezen wij voor papiertape in plaats van plakband en proberen wij te allen tijde dozen her te gebruiken. Verder worden onze grondstoffen zoveel mogelijk ingekocht bij lokale leveranciers.

Wat doen jullie voor maatschappelijk verantwoord ondernemen?

Wij bieden mensen werk aan die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Onze visie is dat iedereen een eerlijke kans zou moeten krijgen als het aankomt op het vinden van een baan.