Doorgaan naar inhoud
Unieke speelrijst in meer dan 35 soorten

Unieke speelrijst in meer dan 35 soorten

Eén van de producten waar wij ontzettend trots op zijn, is onze speelrijst. Wist je dat wij onszelf de grootste leverancier van speelrijst van de Benelux mogen noemen? Daar konden we bij de oprichting van Grennn alleen maar van dromen!

De speelrijst wordt diep vanbinnen gekleurd

De populariteit van onze speelrijst zit ‘m in de hoge kwaliteit. Wij kleuren de rijst namelijk niet om de rijstkorrel heen, maar diep vanbinnen. Een professioneel productieproces waarmee wij per jaar vele kilo’s speelrijst van de band laten rollen.

Kies de gewenste accessoires en spelen maar!

Met speelrijst kun je ontzettend veel kanten op. Het wordt veel gebruikt voor voelen (sensomotorisch spel) en het stimuleren van de ontwikkeling van kinderen. In ons assortiment vind je vele bakjes, schepjes, pincetjes en zeefjes die het spelen met speelrijst een stuk leuker maken. Ook wordt het veel gebruikt in combinatie met onze edelstenen.

Keuze uit zakjes van 250 en 500 gram

Naast de zakjes speelrijst van 250 gram bieden wij sinds kort ook zakjes van 500 gram aan. Ideaal als je een grotere hoeveelheid nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je meerdere (speel)bakken wilt vullen. Met de maar liefst 13 nieuwe rijstsoorten die wij onlangs aan ons assortiment hebben toegevoegd, heb je bij ons de keuze uit 46 verschillende soorten speelrijst.

Duurzaam verpakt en veilig geproduceerd

Wij vinden duurzaamheid erg belangrijk. Daarom verpakken wij de speelrijst in een hersluitbaar papieren zakje. Met behulp van een clipje kun je het zakje eenvoudig openen en weer afsluiten. Omdat onze speelrijst veilig gekleurd is, is het niet erg als het per ongeluk in de mond terechtkomt. Ook geeft de speelrijst niet af aan de handjes. Daarom is het al vanaf jonge leeftijd te gebruiken.

Vorig artikel Sensomotorisch speelgoed
Volgend artikel 3 materialen om je speelbak mee te vullen

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden