Doorgaan naar inhoud
Speelbak met naam - @manonwagenaer

Speelbak met naam - @manonwagenaer

Wij kregen de mooie speelbak van Grennn om uit te proberen! Julie kon niet wachten om ermee te spelen toen we het leuke pakket openmaakten. De speelbak, het kinetisch zand en de geweldige stekers, wat een feestje! We laten jullie graag weten wat wij van de speelbak vinden.
Een jaar of twéé geleden zag ik voor het eerst een soortgelijke speelbak op Instagram. Ik dacht: wat kunnen kinderen daar nou mee? Maar toen ik me erin ging verdiepen was ik geïnteresseerd, want zo'n speelbak is perfect om te gebruiken voor bijvoorbeeld kinetisch zand. Onze 3 jarige dochter heeft moeite met zelfstandig spelen. Het liefst kliedert ze met water of speelt ze buiten in de zandbak. Het is een heel actief meisje en ik merk dat ze door het doen van dit soort activiteiten tot rust komt en echt even kan ‘ontprikkelen’. Helaas merk ik vooral in de winter dat ik het lastig vind om vermaak voor haar te vinden, ook gezien we een stuk minder buiten spelen. Wat een uitkomst dat ze dan nu met behulp van deze bak alsnog met (onder andere) zand kan spelen. Kinetisch zand is een heel andere substantie dan ‘gewoon’ zand. Eigenlijk zit het een beetje tussen zand en klei in. Daardoor is het extra leuk om mee te spelen want het plakt goed dus kan Julie er mooie vormen mee maken. Ook voor mama is het fijn dat dit zand aan elkaar plakt want het beetje zand dat naast de bak belandt is daardoor heel makkelijk op te ruimen.
Naast dat de speelbak perfect is voor zand kan de bak natuurlijk ook voor bijvoorbeeld gekleurde rijst gebruikt worden. Ook iets wat kinderen gegarandeerd leuk vinden. Zo kunnen ze de rijst op kleur sorteren of gewoon lekker met een bakje scheppen.
Julie haar favoriet is toch echt wel het kinetisch zand. Een paar schepjes en stekers erbij en ze is een hele tijd druk met scheppen en mooie vormen creëren in het zand. Ze laat haar creativiteit erop los en deelt zelfs zand-ijsjes aan me uit. Ze is echt een tijd zoet en dat is voor ons beide fijn!
Waar ik ook heel blij mee ben, is dat de speelbak een mooie houtkleur heeft en daardoor niet storend is als je hem wegzet als er even niet mee gespeeld wordt. Ik zet hem op onze rotan kast en het staat nog mooi ook! En kijk even hoe mooi haar naam op de speelbak staat! Ik heb gekozen voor het sierlijke lettertype. Je kunt uit meerdere lettertypes kiezen bij het bestellen van de speelbak.
Al met al kun je stellen dat we deze bak iedereen aanraden. Een speelbak die een leven lang meegaat. Tip: ook leuk als cadeau, gepersonaliseerde cadeaus zijn helemaal het ding van nu! Veel speelplezier!
Ik wil Manon (@manonwagenaer) bedanken voor het schrijven van deze blog. Voor meer inspiratie zou ik een kijkje nemen op haar instagrampagina - Melanie
Vorig artikel Rekenen met Grennn - @carolienplate
Volgend artikel Creatief met bijenwaskrijt en verfhouder - @wwwcreationsbyastrid

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden