Doorgaan naar inhoud
Onze Reis van Creatieve Inspiratie tot Samenwerking met De Rooi Pannen

Onze Reis van Creatieve Inspiratie tot Samenwerking met De Rooi Pannen

In de jaren 2008 tot 2011 mocht ik, Melanie, de opleiding Ruimtelijke Vormgeving volgen aan De Rooi Pannen. Na mijn studie heb ik mijn kennis verder verbreed met een succesvolle afronding van de opleiding HBO Small Business Retail Management en Bedrijfskunde. Maar na enige tijd in loondienst te hebben gewerkt, begon ik te dromen over het najagen van mijn eigen visie.

In 2011 was het moment daar: de wens en ambitie om een onderneming te starten in de kinderbranche. De komst van onze twee kinderen versterkte mijn overtuiging. We merkten dat het speelgoed dat we zochten voor onze kinderen niet voorhanden was, dus besloten we het zelf te ontwerpen. En zo begon onze reis.

Inmiddels zijn er heel wat jaren verstreken, en we hebben met trots een prachtige collectie van sensomotorisch en creatief kinderspeelgoed op de markt gebracht. Bijna 300 duurzame kinderwinkels en webwinkels worden wekelijks voorzien van onze producten, en dat vervult ons met vreugde.

Onze groeiende onderneming bood ons de mogelijkheid om in 2022 stageplekken aan te bieden, en het was voor mij een logische keuze om contact op te nemen met De Rooi Pannen Vormgeving. Sindsdien hebben we meerdere stagiaires de kans gegeven om waardevolle praktijkervaring op te doen in ons bedrijf.

In 2023 kregen we een bijzonder verzoek van De Rooi Pannen Vormgeving. Ze vroegen of we bereid waren om een deel van het kerstpakket te verzorgen. We waren meteen enthousiast over dit idee. In september hielden we een presentatie over ons bedrijf en gaven we een korte instructie voor het ontwerpen van koekjesstekers.

Uit alle studenten in het tweede leerjaar Vormgeving werd één ontwerp als winnaar gekozen. Deze koekjesstekers hebben we met liefde in productie genomen. Het was voor ons een eer om als oud-studenten een stukje van onze passie en creativiteit te delen in het kerstpakket van De Rooi Pannen. We hopen dat de ontvangers van de stekers ontzettend veel bakplezier zullen beleven.

Onze reis, van het volgen van opleidingen tot het creëren van ons eigen bedrijf en het samenwerken met De Rooi Pannen, heeft ons geleerd dat creativiteit en samenwerking de sleutels zijn tot succes. We kijken met opwinding uit naar wat de toekomst voor Grennn zal brengen, en we zijn dankbaar voor de steun en kansen die we hebben gekregen op deze reis. Samen kunnen we nog veel meer mooie herinneringen en creatieve momenten creëren.

Lieve groet,

Jonathan den Dekker en Melanie Groenen

Vorig artikel Het Magische Circus van Grennn: Een Spektakel van Duurzaam Plezier
Volgend artikel Memo: Het Belang van Tijdig Bestellen voor Sinterklaascadeautjes bij Grennn

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden