Mina & playrice - @Michellebindels

Geplaatst door Melanie Groenen op

Het pakket

Wij ontvingen een zorgvuldig samengesteld pakket met Sensory play items.

Naast vier zakjes Unicorn speelrijst ontvingen we twee prachtige handgemaakte speelbakjes en een schepje. Ook zaten er verschillende soorten uitstekers bij, deze zijn te gebruiken icm (kinetisch) zand

Alle producten zijn met de hand gemaakt en van duurzaam materiaal. De uitstekers zitten in mooie linnen zakjes. Een cadeautje om uit te pakken!

 

Sensory Play

Wat heb je nodig: een speelbak of dienblad, speelrijst en kleine accessoires. Naast twee speelbakjes en een speelschepje vulde ik het dienblad met (zand)uitstekers, houten kralen en pompoms in verschillende maten. Dit nodigt uit tot ontdekken en stimuleert de zintuigen. 

 

Aan de slag

Mina’s eerste vraag: “mag ik dit eten?”. Ja, dat mag! De speelrijst is gekleurd met voedingskleurstof en is dus helemaal veilig. 

De eerste aanraking met de speelrijst vond ze eigenlijk een beetje gek, maar al snel kreeg ze de smaak te pakken. De speelbakjes werden gevuld en weer uitgeschud en ook de uitstekers kwamen goed van pas. Kommetjes soep en kopjes thee in de vorm van rijst kwamen voorbij. 

 

 

Het dienblad verhuist dagelijks van Mina’s speeltafel, naar de speelmat en weer terug naar de speeltafel. Maar ook aan de eettafel wordt er gespeeld met de rijst

Even tot rust komen in haar eigen fantasierijke wereldje, lekker friemelen en tegelijkertijd ontspannen!

 

Tot slot

Sensory play kent geen goed of fout. Met zo min mogelijk instructies kan ook jouw kindje zijn of haar verbeelding de vrije loop laten. Doen!

 

Ik wil Michelle ( @michellebindels) ontzettend bedanken voor het schrijven van deze prachtige blog. Voor meer inspiratie zou ik zeker een kijkje nemen op haar instagram pagina - Melanie

 

Op de foto zie je de volgende producten:

* Grennn Speelrijst Unicorn

* Grennn Speelbakje diamant

* Grennn Speelbakje kristal

* Grennn Speelschepje 

* Grennn Eenhoorn en toverstaf uitsteker

* Grennn Vlinder en bloem uitsteker

* Grennn Zon en regenboog uitsteker


Deel dit bericht← Ouder bericht Nieuwer bericht →


Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Nederlands