Bloemen drogen - @naomiloves

Geplaatst door Melanie Groenen op

Grennn's bloemenspers

Toen ik zag dat ze bij Grennn mensen zochten die een gastblog wilden schrijven over een van hun producten werd ik gelijk enthousiast.

Ik kreeg de eer een bloemenpers uit te proberen. En wat is het een mooi ding hè? Het heeft prachtige graferingen! En het ruikt zo heerlijk naar hout! Tevens bracht het gelijk mooie herinneringen te boven. Vroeger bij de scouting had ik een bloemenpers met mijn naam erop gemaakt. Maar dat is alweer lang geleden en dus ook dat ik er een in gebruik had genomen.

Vol enthousiasme ging ik bloemen halen en bakpapier.
Het werden mijn favoriete bloemetjes trosanjers en alstroemeria's

Tijd om te testen!
De schroeven van de bloemenpers gaan super soepeltjes en zijn zo los. De bovenkant eraf halen is de eerste keren wat stroever. Maar namaten ik het een paar keer open en dicht heb gemaakt gaat het steeds wat soepeler.

Ik pak van beide trossen 1 bloemetje. Doordat trosanjers wat dikker zijn heb ik ze van te voren even doorgesneden. En positioneer beide bloemen op het bakpapiertje en doe het tussen de pers.

Wat het fijne is van een bloemenpers is dat er zo weinig tijd in zit. Nu de bloemen er in zitten is het een kwestie van zo nu en dan eens kijken hoe de bloemen er voor staan en eventueel het bakpapiertje vervangen. Super easy, wat ik als moeder van 2 kleine mini mensjes wel fijn vind.

Na 4 dagen haal ik de bloemen er uit. Ze zijn prachtig gebleven.
Ik plak de bloemen op een kaartje en heb nu een super leuke home made kaartje voor alle gelegenheden.

Ik wil Naomi ( @naomiloves)  bedanken voor het schrijven van deze blog. Voor meer inspiratie zou ik zeker een kijkje nemen op haar instagrampagina


Deel dit bericht← Ouder bericht Nieuwer bericht →


Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Nederlands